Kraampjesverbod op Rock Werchter een jaar uitgesteld

Voor iedereen die wel eens op Rock Werchter is geweest zal het een bekend verschijnsel zijn, de kraampjes langs de weg richting de hoofdingang. Toch zal hier waarschijnlijk binnenkort een einde aan komen, dit jaar zal het waarschijnlijk de laatste keer zijn dat festivalgangers daar bier en eten kunnen halen.

De kraampjes langs de weg worden uitgebaat door lokale verenigingen, die voor hun eten en drinken vaak veel lagere prijzen vragen dan op het festivalterrein zelf gelden. Live Nation, de organisator van Rock Werchter, wil de kraampjes nu echter weg hebben vanwege ‘veiligheidsredenen’, en natuurlijk niet vanwege het geld dat daar werd uitgegeven en niet op het terrein zelf.

Beide partijen hebben nu een compromis gesloten waarbij de kraampjes dit jaar nog wel blijven bestaan, maar wel dezelfde prijzen moeten hanteren als op het terrein worden gevraagd. Volgend jaar komt er waarschijnlijk een groot ‘marktplein’ voor de kraampjes op een weiland bij campings A2/A3/A4.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>