Er zijn nog 10.000 kaarten beschikbaar voor de vrijdag van Pinkpop 2015

Terwijl de weekendkaarten en de tickets voor de zaterdag en zondag als warme broodjes over de toonbank vlogen, lukt het Pinkpop maar niet om de dagkaarten voor de eerste dag van het festival kwijt te raken.

Twee dagen voor de start van het festival zijn er nog 10.000 kaarten beschikbaar voor de openingsdag, zo vertelde Pinkpopbaas Jan Smeets gisteravond in een interview met 3voor12. Met 30.000 totale dagkaarten is er dus nog een derde over. Eerlijk is eerlijk, die dag heeft naast Muse, Elbow en Faith No More ook niet zo heel veel te bieden.

Smeets wijdde verder uit over de kosten van het programma, die met 8 miljoen euro een miljoen hoger liggen dan vorig jaar, het jaar dat onder andere The Rolling Stones, Metallice en Arcade Fire op het programma stonden. Dit wijt hij vooral aan de laag onder de headliners (Muse, Robbie Williams en Foo Fighters), die met bijvoorbeeld Avicii en Pharrell ook vrij prijzig is.

Mocht je dit weekend naar Pinkpop gaan, deze vijf acts mag je zeker niet missen.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>