Boter bij de vis: het eerste deel van Flying Horsemans Tenace Sessions

We raken bij Alternative Blog maar niet uitgepraat over de briljante Belgische band Flying Horseman. Dit jaar brachten zij hun tweede album Twist uit en nu is er, in het kader van de ‘Tenace Sessions’, ook een mooie geschoten video uit voor albumopener ‘t.m.l’.

Voor degenen die nog geen beeld bij de band hadden dus. De video maakt deel uit van de zogenaamde ‘Tenace Sessions’, waarvoor de Antwerpenaren een dag in het ruim van het schip Tenace kroop om muziek te spelen. Door het mooie camerawerk (veel close-ups) krijg je bijna het gevoel zelf ook in de ruimte te staan. Nog meer sfeer bij die duistere landschappen die Flying Horseman muzikaal al schept. Wie goed oplet krijgt ook de meegenietende huiskat te zien.

Er is meer materiaal opgenomen op het schip, en we hopen uiteraard dat er binnenkort nieuwe video’s verschijnen.

Flying Horseman – t.m.l. (Tenace sessions, episode 1)

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>