Weggever: 5 x 2 kaarten voor Unplugged in de Tolhuistuin

Had je met of zonder Snoop Dogg-Beenie Man-rel toch al geen zin in een groot, gratis festival als Parkpop? Paradiso biedt komende zondag een leuk, ettelijke malen intiemer alternatief in de Tolhuistuin, in noordelijk Amsterdam. En wel een heuse Unplugged-namiddag in die fraaie omgeving, met optredens van El Pino & The Volunteers, Blaudzun, John Carrie & Moor Green, Awkward I (foto) en Secret Love Parade. De namiddag/avond maakt deel uit van een reeks door Paradiso georganiseerde producties in de Tolhuistuin; er staan ook onder meer concerten van de Australische broer en zus Angus & Julia Stone (1 juli) en garagepopband The Strange Boys (3 juli) op het programma.

Voor de komende Unplugged-optredens in de Tolhuistuin mag ik in ieder geval 5 x 2 kaartjes weggeven. Voor de eerste vijf mailers die een bericht sturen naar [email protected], liggen komende zondag kaartjes klaar. De prijswinaars krijgen zoals gebruikelijk per e-mail bericht.

Paradiso in de Tolhuistuin:

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>