Prijsvraag: win kaarten voor Jens Lekman in Paradiso

Weer helemaal opgeknapt van de Mexicaanse Griep die hij vorig jaar opliep, gaat Zweedse zanger op de rand van kunst en kitch Jens Lekman op een Europese tour. Een opvolger van zijn mooie album Night Falls Over Kortedala uit 2007 heeft hij nog niet klaar, maar de optredens zijn in ieder geval bedoeld om een en ander aan nieuw werk uit te proberen. Het is dan de vraag of hij de weg voortzet van flink georkestreerde pop tussen Belle and Sebastian en Rufus Wainwright in. Wanneer een nieuw Jens Lekman-album uitkomt, is nog niet bekend. Wel geeft hij op donderdag 5 augustus een concert in de Amsterdamse Paradiso; voor dit optreden mag ik 3 x 2 kaarten weggeven.

Om kans te maken geef je antwoord op de volgende vraag:

- Voor welk damestrio maakte Jens Lekman onlangs een remix?

Het goede antwoord stuur je uiterlijk zaterdag 31 juli naar [email protected], o.v.v. Jens Lekman. Prijswinnaars krijgen per e-mail bericht.

Jens Lekman – You Are The Light

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Prijsvraag: win kaarten voor Jens Lekman in Paradiso

  1. Mirjam

    Hey Joris, ik wilde je nogmaals bedanken voor de kaarten voor Jens afgelopen donderdag. Het was een hele fijne avond. Jens geeft zoveel energie en het was tof om daar op deze manier zo bij te mogen zijn. Top geregeld!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>