Weggever: win kaarten voor Timber Timbre in Rotown

Doorgaans is de Rotterdamse Rotown een beregezellig muziekcafé, waar je fijn biertjes kunt drinken, liefst nog met een spannende, nieuwe band op de achtergrond. Dinsdagavond 14 september gaat de sfeer er echter lekker naar, duister en sinister worden, als het Canadese trio Timber Timbre er op de planken staat. Deze band rond songschrijver Taylor Kirk treedt nagenoeg in het duister op en maakt bijna onhoudbaar spannende, zich traag voortslepende countryblues, gedrenkt in een diepe ketel galm. Zelfs als er bijna niets op het podium te zien is, levert dat indrukwekkend mooie concerten op, zo werd afgelopen weekend nog bewezen op het Vlielandse festival Into The Great Wide Open. Timber Timbre bracht tot nog toe drie platen uit, waarvan de jongste titelloos is en wereldwijd is uitgebracht.

Voor het optreden in Rotown mag ik 2 x 2 kaarten weggeven aan de echte durfals. Die sturen zo snel mogelijk een mailtje naar [email protected], o.v.v. Timber Timbre. Inzenden kan tot en met zondag 12 september; prijswinnaars krijgen per e-mail bericht.

Timber Timbre – Demon Host

Timber Timbre – Oh Messiah
|

Timber Timbre – Lay Down In The Tall Grass (audio)

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>