Spoedweggever: win kaarten voor Les Savy Fav in Trouw

Staat garant voor een energieke, rauwe rock ‘n rollshow inclusief lijvige, viezige, bebaarde zanger die graag de confrontatie met zijn publiek opzoekt: post-hardcoreband Les Savy Fav, op wiens jongste platen Let’s Stay Friends en Root For Ruin het uitstekend afreageren is. Getourd wordt er in het kader van het in beton gegoten, tien krachtige nummers tellende Root For Ruin, en dus is de band komende vrijdag 19 november in de Amsterdamse Trouw te zien, met bovendien lofi-garagerockband Cloud Nothings en Engelse groep Sky Larkin’ in het voorprogramma. De drie bands zitten overigens allen bij Wichita Recordings; op deze avond wordt in Trouw alvast een tienjarig bestaan gevierd.

Hier gratis bij zijn? Mail snel naar [email protected], o.v.v. Les Savy Fav. Mailers 2, 4 en 5 zijn de bofkonten en krijgen per e-mail bericht.

Les Savy Fav – Appetites

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>