De vijf spannendste nieuwe albums van maart 2016

iggy

2016 is alweer een aantal maanden onderweg en in die tijd zijn er ook al een aantal interessante platen uitgekomen. Dit mogen we onder andere verwachten in maart:

Poliça – United Crushers (4 maart)

Poliça bracht drie jaar geleden het goed ontvangen Shulamith uit. De indiepopband uit Minneapolis is met United Crushers alweer toe aan haar derde album.

The Coral – Distance Inbetween (4 maart)

Het was even stil rond The Coral, op tussendoortje The Curse Of Love na dan. Distance Inbetween is het eerste echte nieuwe studioalbum sinds 2010 en de verwachtingen zijn hooggespannen.

Brian Fallon – Painkillers (11 maart)

Brian Fallon zette vorig jaar The Gaslight Anthem op pauze om aan zijn solocarrière te werken. Painkillers is het debuut en single ‘A Wonderful Life’ smaakte in ieder geval naar meer.

Iggy Pop – Post Pop Depression (18 maart)

De samenwerking tussen Iggy Pop en Queens Of The Stone Age’s Josh Homme kwam als een verrassing en single ‘Gardenia’ klonk veelbelovend. Laat maar komen, die Post Pop Depression.

Underworld – Barbara Barbara, we face a shining future (18 maart)

Zes jaar geleden is het alweer dat Underworld voor het laatst nieuwe muziek liet horen. Nieuwe single ‘I Exhale’ klinkt in ieder geval vertrouwd, dus het zal wel goed komen met Barbara Barbara.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>