Echte Hip-Hop: Black Milk & Danny Brown: Black & Brown, luister hier…

.

Detroit is in het huis. Eindelijk. Een hele goede hip-hop release van twee jonge gasten. Danny Brown, misschien wel de hip-hop artiest van 2011, omdat zijn LP XXX (hier de gratis download) zo waanzinnig goed was. Echt heel goed. En die man, die zichzelf de nieuwe NAS noemt (omdat hij zijn Detroitse wijkje wil reppen zoals Nas dat deed met Queensbridge), die is nu dus terug met een collabo met Black Milk, groot Detroits producer. Zonder verder eindeloos te praten, luister naar deze mooie hip-hop plaat. Productie versus Skills. Het kan dus nog.

.

Black Milk and Danny Brown – Black and Brown EP by BLACK MILK

.

Aanraders voor de liefhebbers:

download hier ELEC, de mixtape van Black Milk uit 2008.

download hier The Hybrid, zeer goeie plaat van Danny Brown uit 2010.

En hier dan maar in zijn geheel, omdat hij zo goed is,

XXX, van Danny Brown.

.

Danny Brown “XXX” by foolsgoldrecs

 

Hip-Hop Fans? Like Ons op Facebook!

.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>