Uw mening over blaten bij concerten: shut the fuck up!

De uitslag van de poll van de afgelopen weken laat weinig aan de verbeelding over. 'Er wordt teveel hinderend geouwehoerd tijdens concerten', luidde de stelling. Nou en of, zegt ruim 65 procent (tot gisteren bijna 70 procent) van 450 stemmers. Maar slechts 7 procent zal ook iemand die tijdens een optreden luidkeels z'n weekend staat door te nemen met die collega erop attent maken dat hij beter een potje in de kroeg kan gaan ouwehoeren. En die twee percentages leiden ertoe dat bijna 35 procent van jullie het babbelgehalte in de popzalen wel vindt meevallen, waarvan 20 procent vindt dat ouwehoeren terwijl er een band speelt er gewoon bij hoort. Willen die mensen voortaan thuis blijven? Fijn!

Tijd voor een nieuwe poll nu grote festivals als Pinkpop en Rock Werchter met hun line-ups naar buiten zijn gekomen. Programma's vol met grote bands die we al zo vaak op diezelfde evenementen hebben kunnen zien. Al is het natuurlijk zo dat drie- of vierdaagse festivals afhankelijk zijn van het aanbod, en er komen simpelweg niet ieder jaar tien potentiële headliners bij.

Zitten we te wachten op de zoveelste keer Lenny Kravitz, R.E.M. of Radiohead? Breng je stem uit in de poll rechts!

Lees ook:
- U wilt goedkopere concerten en minder geouwehoer in de zaal

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Uw mening over blaten bij concerten: shut the fuck up!

  1. Pingback: Londense zaal legt babbelkousen zwijgen op | Alternative

  2. Pingback: Weet u nog? - Alternative Blog in februari 2008 | Alternative

  3. Pingback: Tindersticks staakt optreden door geouwehoer in de zaal | Alternative

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>