Arcade Fire pest ons met korte voorproefjes nieuw werk

Na een briefkaartje geadresseerd aan het héééle internet van afgelopen week, geven de Canadese lievelingen van Arcade Fire nu ontzettend pesterig twee fragmenten van nieuwe nummers vrij: The Suburbs en Month Of May, die samen op een vanaf 1 juni verkrijgbare 12″-single komen te staan. Kun je uit die fragmentjes al echt opmaken welke muzikale kant het uit zal gaan op de nieuwe plaat? Driewerf neen, natuurlijk niet. Maar daarom prikkelen ze nog wel de nieuwsgierigheid van de fans, deze krakende intro’s van pianobarballade (The Suburbs) en een heuse punkrocktrack (Month Of May). Leuk gedaan hoor: draai het virtuele plaatje zelf na de sprong.

Arcade Fire doet komende zomer enkele spaarzame festivaloptredens, onder meer op het uitverkochte Rock Werchter. De opvolger van Neon Bible uit 2007 wordt aan het begin van de herfst verwacht.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Arcade Fire pest ons met korte voorproefjes nieuw werk

  1. Pingback: Nu horen: Arcade Fire-single The Suburbs/Month Of May | Alternative

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>