Nieuwe Arcade Fire-nummers: Used To Wait, Ready To Start

Het is nog dik anderhalve maand wachten tot de officiële release van The Suburbs, het derde album van een van Canada’s meest geliefde bands Arcade Fire. Maar intussen duiken er op het wereldwijde web meer nieuwe nummers op van die langverwachte plaat. Nu ook te horen: Used to Wait en nieuwe single Ready to Start. Twee liedjes die nog aan het inwerken zijn, maar op het eerste gehoor net als single The Suburbs een iets lichtere en wat minder groots-dramatisch geluid laten horen, terwijl er nog wel genoeg onderhuidse, intense onrust huist in de muziek. Spanning die verslavend werkt. 

Zeker het openbloeien van Used to Wait levert al een kippenvelmoment op: dat is het mooiste nieuwe liedje tot nu toe. Jawel, Arcade Fire lijkt het vooralsnog gewoon opnieuw te gaan flikken… Ook uw mening over deze nieuwe liedjes wordt zeer gewaardeerd; wat vinden de fans?

The Suburbs komt uit op 2 augustus.

Arcade Fire – Used To Wait (audio, met de afbeelding van de albumhoes)

Arcade Fire – Ready To Start (audio)

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Nieuwe Arcade Fire-nummers: Used To Wait, Ready To Start

 1. Milo

  Used to Wait klinkt meteen lekker!! Moet nog beetje wennen aan ready to start. maar kan zomaar zijn dat ik die uiteindelijk de beste vindt. Arcade Fire music is om vaker naar te luisteren.

    /   Reply  / 
 2. johnny

  ik hoor veel minder poespas en moeilijke instrumenten als voorheen. Ik mag dit ook wel. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan :) Ready to Start is ook mijn favoriet.

    /   Reply  / 
 3. Pingback: Arcade Fire zet 16 nummers op nieuw album The Suburbs | Alternative

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>