Prijzen: Twee kaarten voor J Mascis

Op donderdag 21 april speelt J Mascis in de Melkweg. J Mascis ja, de frontman van de legendarische grunge band Dinosaur Jr. Vorige maand bracht hij ‘Several Shades of Why’ uit. Het album is bijna geheel akoestisch en er werkt een indrukwekkende lijst mensen aan mee, zoals Sophie Trudeau (A Silver Mount Zion), Kevin Drew (Broken Social Scene), Ben Bridwell (Band of Horses), Paulo Zappoli (Black Heart Procession), Matt Valentine (The Golden Road), and Suzanne Thorpe (Wounded Knees). Volgens de Amerikaanse recensies speelt hij deze tour alleen met een akoestische gitaar. Naast de nieuwe nummers komen er ook oude Dinosaur Jr. liedjes voorbij.

Ik kijk erg uit naar dit optreden omdat de breekbare stem van Mascis mij altijd meteen ontroerd. Het is intrigerend om te kijken naar een man die al zo’n dertig jaar mee gaat toch zo introvert is en bijna onverstaanbaar praat. J(oseph) moet al een hoop meegemaakt hebben, maar het lijkt er alleen maar uit te komen via zijn prachtige liedjes.

Hieronder kun je de videoclip zien van Not Enough en het hele album ‘Several Shades Of Why’ beluisteren. Ik mag twee keer twee kaartjes weggeven voor het concert in de Melkweg aan degenen die antwoord hebben op de volgende vraag: J Mascis zingt een nummer mee op het album van een Deense band. Welke band is dit? Stuur je antwoord naar [email protected] voor 15 april.

J Mascis – Not Enough

J Mascis – Several Shades Of Why
J Mascis – Several Shades of Why by subpop

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Prijzen: Twee kaarten voor J Mascis

  1. Ruben

    Ik heb er ook vet veel zin in. Het is trouwens Pall Jenkins van The Black Heart Procession. Wat klinken J. en Pall toch mooi samen op nummer 4. Very Nervous and Love.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>