Prijswinnaars J Mascis

De prijsvraag: J Mascis zingt een nummer mee op het album van een Deense band. Welke band is dit? De Deense band die ik bedoelde is Mew, op hun album ‘And The Glass Handed Kites’ zingt hij mee op het nummer ‘Why Are You Looking Grave?’ en zingt hij backing vocals op het nummer ‘An Envoy To The Open Fields’. Ik vond het een leuke vraag en een kans om weer even aandacht te geven aan één van mijn favoriete bands. Als ze in Nederland zijn ga ik altijd kijken, omdat ze steengoed zijn live. Jonas zingt ontzettend zuiver en de dromerige sfeer van de muziek wordt ondersteund met prachtige visuals en dito lichtshow. Ik omschrijf ze altijd graag als het iets bozere neefje van Sigur Rós.

11 januari bracht de band een verzamelalbum uit genaamd ‘Eggs Are Funny’. Ondertussen heeft Jonas Bjerre nog een andere band genaamd apparatjik waarmee hij net de nieuwe single ‘Combat Disco Music’ heeft uitgebracht. Daarnaast heeft hij als solo-artiest de soundtrack geschreven, opgenomen en geproduceerd voor de Deense film Scyscraper. Het eerste nummer ‘Kids Don’t Fight’ is al te beluisteren (zie video hieronder).

Alle mensen die de vraag hebben beantwoord hadden het goed. Omdat er veel mensen hebben gereageerd waaronder een aantal vrienden heb ik alle namen in een hoed gegooid en dit gefilmd. De twee namen die ik uit de hoed heb getrokken zijn:

Mark van K.
Marcel V

Prijswinnaars trekken uit de hoed

Mew – Why Are You Looking Grave?

Jonas Bjerre – Kids Don’t Fight

Apparatjik – Combat Disco Music

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>