Nieuwe single en videoclip Gold Panda

Joehoe, nóg meer vers spul uit elektronicaland! Nadat we vorige week al de nieuwe Four Tet plaatsten en niet te vergeten de spectaculaire Hudson Mohawke en Lunice-samenwerking TNGHT, is het nu de beurt aan Gold Panda.

Zonder aankondiging kwam deze Londense producer opeens met de single Financial District, met als B-kant Mountain op de proppen. Zoals we van Gold Panda gewend zijn zijn beide nummers mooie knip-en-plakwerkjes vol met licht haperende samples en een warme sfeer. Mountain, met wat verrassende exotische invloeden, is bij ons licht favoriet. Puik werk weer!

Klik hier onder voor een eerste luisterbeurt.

Gold Panda schijnt overigens de laatste tijd veel de wereld over gereisd te hebben om inspiratie op te doen. Mountain is, als tegenpool van een chaotisch financieel district, geïnspireerd op de Japanse Mount Fuji.

Derwin Schlecker himself heeft zich ook aan een videoclip voor Financial District gewaagd. Zie hier het resultaat:

Mocht deze muziek je wel aanstaan: Gold Panda is op 7 juli live te zien op Pitch Festival in Amsterdam.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>