Opvallende comeback Klaxons

Na drie jaar radiostilte is er weer nieuw materiaal van Klaxons opgedoken. De electroband brak in 2007 door met het album Myths of the Near Future met daarop krakers als “Golden Skans” en “Atlantis to Interzone”.

Het daaropvolgende Surfing the Void uit 2010 kon op gemixte reacties rekenen, maar zorgde wel voor een verdere groei van de bekendheid van de Britten. Klaxons lijkt met de nieuwe single een nieuwe weg ingeslagen te zijn. Het rauwe randje van het debuut is er af en “There Is No Other Time” is zelfs ‘glad’ te noemen.

Het nummer is het eerste dat is onthuld van het nieuwe album en is gemaakt in samenwerking met Gorgon City. Het nieuwe album, dat verwacht wordt aan het einde van de lente, kent eveneens samenwerkingen met Chemical Brother Tom Rowlands, Erol Alkan en James Murphy van LCD Soundsystem.

Oordeel hier zelf over “There Is No Other Time”:

 

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>