Owen Pallett kondigt nieuw album aan

Goed nieuws voor fans van de Canadese muzikant Owen Pallett; 13 mei verschijnt zijn nieuwe album In Conflict als opvolger van Heartland uit 2010. In Conflict zal naast nieuw werk van Pallett ook verschillende samenwerkingen met ambientgrootheid Brian Eno kennen.

Pallett, voorheen bekend als Final Fantasy, nam de plaat op in Montreal samen met Mark Lawson. In Conflict wordt vergezeld door een internationale tour, waarbij hij Nederland helaas niet aandoet. Fans van de Canadees zullen af moeten reizen naar Londen, Parijs of Berlijn als ze de man met de viool live willen aanschouwen.

De aankondiging van In Conflict is niet het enige Owen Pallett-gerelateerde nieuws van de afgelopen weken. Pallett is, samen met Arcade Fire, genomineerd voor een Oscar voor de soundtrack van Her. Hij tourt momenteel eveneens met de band.

Tracklist van In Conflict:

01 I Am Not Afraid
02 In Conflict
03 On a Path
04 Song for Five & Six
05 The Secret Seven
06 Chorale
07 The Passions
08 The Sky Behind the Flag
09 —> [1]
10 The Riverbed
11 Infernal Fantasy
12 Soldiers Rock
13 —> [2]

Er is eveneens een twee minuten durende teaser van het aankomende album gereleased:

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>