Clip voor London Grammars “Hey Now” uitgebracht

London Grammar heeft na ruim een jaar een clip uitgebracht voor “Hey Now”. Terwijl de groep de afgelopen maanden steeds meer aan populariteit heeft gewonnen, “Strong” was bijvoorbeeld Megahit op 3FM, komt de Britse trip-hop groep nu pas met een clip voor haar eerste nummer.

“Hey Now” was de eerste single van London Grammar die online verscheen. De wereld maakte daarop snel kennis met het trio uit Birmingham, de video werd viral en de rest is, zoals ze dat zeggen, geschiedenis. De clip is geregisseerd door Chris Ullens en laat prachtige stop-motion lichtjes zien in een donker bos.

De band is overigens ook genomineerd voor een Brit Award voor beste doorgebroken artiest. Vanavond zal duidelijk worden of London Grammar daadwerkelijk gewonnen heeft.

Bekijk hier de clip van “Hey Now”:

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>