Jubileum Soundgardens Superunknown gevierd met heruitgave

soundgarden

Soundgarden zal het twintigjarig jubileum van haar magnum opus Superunknown groots vieren. De plaat krijgt een reissue boordevol demo’s, B-sides en oefenmateriaal.

Superunknown uit 1994 was verantwoordelijk voor de definitieve doorbraak van Soundgarden. Singles als ‘Black Hole Sun’ en ‘Spoonman’ lanceerden de grungeband naar de top van de rockwereld. Om dit te vieren komt de band nu met een heruitgave van haar belangrijke album. Naast de ‘gewone’ reissue met demo’s en dergelijke is er ook een ‘Super Deluxe Edition’ met onder andere een boek en nooit eerder uitgegeven foto’s.

De heruitgave van Superunknown zal op 3 juni in de winkels liggen. Bekijk hier de video’s van ‘Black Hole Sun’ en ‘Spoonman’:

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>