Bruce Springsteen doet cover van Lorde’s ‘Royals’

Bruce Springsteen heeft zaterdag in Nieuw-Zeeland weer een nieuwe cover aan zijn lijstje toegevoegd. Na eerdere uitvoeringen van ‘Rockin’ In The Free World’ van Neil Young en ‘Highway To Hell’ van AC/DC koos hij nu voor een iets actueler nummer.

Uitgedost met een akoestische gitaar en een mondharmonica deed The Boss in Auckland een eigen versie van ‘Royals’, de hit waarmee de nu zeventienjarige Lorde vorig jaar haar grote doorbraak beleefde. Springsteen bleef redelijk getrouw aan de tekst van Lorde, die zelf uit Nieuw-Zeeland afkomstig is, al noemde hij zichzelf wel ‘King B’ in het nummer.

Bekijk hier Springsteens ‘Royals’:

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>