Beluister hier ‘Fever’, de nieuwe van The Black Keys

the black keys 3

Tweeënhalf jaar na El Camino is er (eindelijk) iets nieuws van The Black Keys. Mike Tyson had zaterdag al de primeur met de aankondiging van Turn Blue en hier is dan eerste single ‘Fever’.

‘Fever’ klinkt eigenlijk anders dan de Keys ooit hebben gedaan, maar andere kant is het toch weer typisch The Black Keys. De synthesizer geeft het nummer een beetje een new-wave tintje, maar de stem van Dan Auerbach en gitaar en drums maken het gewoon typische Black Keys rock ’n roll. Beluister hem hier:

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>