The Black Keys-drummer Patrick Carney vindt postume Michael Jackson plaat ‘bullshit’

Patrick Carney is niet bang om zijn mond open te trekken. Waar de drummer van The Black Keys eerder al ruzie maakte met Justin Bieber, en diens veertig miljoen Twittervolgers, heeft hij nu commentaar op een ander popidool. Carney vindt het uitbrengen van XSCAPE, het postume Michael Jackson album met acht nieuwe nummers, namelijk ‘bullshit’ en ziet het alleen maar als een manier voor het platenlabel om geld te verdienen.

“Het is zulke verdomde onzin die zo slecht is dat het hen na zijn dood drie jaar kostte om het luisterbaar te maken”, aldus Carney in een interview met Rolling Stone. “Alsof hij drie jaar dood had moeten zijn voordat het uit kon komen. L.A. Reid had een nieuwe boot nodig”, sneert hij verder naar Epic Records directeur L.A. Reid.

XSCAPE kwam vorige week op dezelfde dag uit als The Black Keys’ nieuwe plaat Turn Blue.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>