Nieuwe plaat Foo Fighters komt deze herfst

Na veel speculatie is er eindelijk duidelijkheid over het nieuwe album van Foo Fighters; de band komt in de herfst met een nieuwe plaat. De release van het nieuwe album zal samenvallen met de eerste uitzending van Dave Grohls nieuwe serie op HBO.

In deze docuserie gaat de Foo Fighters-frontman verschillende legendarische studio’s af. Nu blijkt dat de band in deze studio’s ook muziek heeft opgenomen die op het nieuwe album zal komen te staan. Volgens een persbericht heeft Foo Fighers in elke stad een nummer opgenomen, waarbij de band hulp kreeg van lokale legendes.

Wasting Light, het laatste album van de band, stamt uit 2011, dus het wordt wel weer eens tijd voor een opvolger.

 

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>