Nieuw nummer The Shins in trailer film Zach Braff

Het gebruik van ‘New Slang’ in Garden State betekende zo’n tien jaar geleden de grote doorbraak van The Shins. Sindsdien onderhoudt de band een goede relatie met acteur/regisseur Zach Braff en hebben James Mercer en zijn mannen zelfs een nieuw nummer opgenomen voor Braffs nieuwe film.

De nieuwe track zit in de trailer van Wish I Was Here, die hieronder te bekijken is. Braff wil met de soundtrack van zijn nieuwe film dezelfde kant opgaan als hij deed met die van Garden State, één van de populairste soundtracks van het afgelopen decennium met nummers van onder andere Coldplay, The Shins, Simon & Garfunkel en Nick Drake.

Voor zijn nieuwe film heeft hij in ieder geval al Bon Iver, Cat Power en Chris Martin gestrikt. Wish I Was Here zal op 18 juli in de Verenigde Staten uitkomen.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>