Marilyn Manson krijgt rol in laatste seizoen Sons Of Anarchy

Marilyn Manson zal in het aankomende seizoen van Sons Of Anarchy, dat tevens de laatste is, een white supremacist spelen. Zijn personage, Ron Tully, is een invloedrijke gevangene waar de bikers van de Sons mee te maken krijgen.

Manson laat in een verklaring weten vereerd te zijn met de rol in de biker-serie: “Sons is een belangrijk deel van mijn leven geweest, net als bij mij vader, dus ik was vastbesloten om hem trots te maken door betrokken te zijn bij iets wat waarschijnlijk herinnerd zal worden als het beste ooit in televisie. Uiteindelijk gaat de kern van SOA over die relatie [de relatie tussen vader en zoon (red.)]. Dus, alles wat ik nu nog nodig heb is een motor.”

De rol in Sons Of Anarchy is niet het eerste acteerwerk waar Manson zich aan waagt. Zo zat hij al eerder in de series  Eastbound & Down en Californication en speelde hij ook rolletjes in een aantal films.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>