Daft Punk documentaire in de maak

BBC Worldwide Production France zal in samenwerking met de Franse zender Canal+ een docu maken over het illustere Franse danceduo Daft Punk. De film volgt Thomas Bangalter en Guy-Manuel de Homem-Christo vanaf het begin van hun carrière tot de comeback met wereldhit ‘Get Lucky’ vorig jaar.

De documentaire wordt geregisseerd door Hervé Martin Delpierre en zal ergens volgend jaar worden uitgezonden.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>