The National’s Matt Berninger en Andrew Bird maken stemmige soundtrack voor oorlogsdrama

AMC is groot geworden met series als Breaking Bad, Mad Men en The Walking Dead. Turn is één van de nieuwste uit de stal van de Amerikaanse betaalzender. De serie speelt zich af tijdens de Amerikaanse Revolutie en heeft onder andere Jamie Bell in de hoofdrol.

Het eerste seizoen van Turn is onlangs uitgezonden en de serie werd al vrij snel opgepikt voor een tweede seizoen. Om dit heugelijke feit te vieren hebben Matt Berninger van The National en zanger en multi-instrumentalist Andrew Bird de handen ineen geslagen voor de soundtrack. Zoals je waarschijnlijk wel verwacht is ‘A Lyke Wake Dirge’ een prachtig nummer geworden dat perfect past bij een achttiende eeuws oorlogsdrama. Beluister hem hier:

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>