Festival-crasher biedt uniek kijkje achter de schermen in docu ‘No Cameras Allowed’

Velen van ons zullen er wel eens over nagedacht hebben; je hebt geen kaartje voor Lowlands, maar wil toch heel graag. Misschien maar eens proberen om over het hek heen te klimmen, maar dan die bewaking en die honden… toch maar niet doen. Fotograaf Marcus Haney is zo iemand die het dan juist wel doet, hij crashte de afgelopen vier jaar meer dan vijftig festivals en maakt nu een documentaire over zijn ervaringen.

Haney sneakte op verschillende manieren grote festivals als Coachella, Glastonbury en Bonnaroo binnen. Zo maakte hij persbandjes na, maar klom hij ook over de hekken of verstopte hij zich in een Dixie. Eenmaal binnen kwam hij oog in oog te staan met onder andere Mumford & Sons, Coldplay en The Naked And Famous, van de laatste mag hij zelfs muziek gebruiken voor in zijn film.

Wanneer No Cameras Allowed uitkomt is nog niet helemaal duidelijk, maar hieronder is alvast een trailer te bekijken. Haney hoeft de komende tijd in ieder geval niet verlegen te komen zitten om materiaal, zoals hij in de trailer laat weten ‘houdt hij van wat hij doet en gaat hij door totdat iemand hem stopt’.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>