Foo Fighters praten met Barack Obama en Willie Nelson in nieuwe ‘Sonic Highways’ trailer

HBO heeft weer een nieuwe trailer uitgebracht voor ‘Sonic Highways’, de docuserie die Dave Grohl maakt naar aanleiding van het nieuwe gelijkgetitelde Foo Fighters album. In de drieënhalf minuten durende trailer zien we onder andere flarden van interviews met President Obama, Willie Nelson, Macklemore, Slash en Clive Davis.

Grohl omschrijft de serie zelf als een “love letter to the history of American music”, waarin hij diep ingaat op de roots van de Amerikaanse rockmuziek. Sonic Highways, het nieuwe album van de band, is geen soundtrack bij de serie maar een op zichzelf staande plaat. Twee weken geleden werd al duidelijk dat het album op 10 november in de winkels zal liggen.

Bekijk de trailer van de serie hier:

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>