Bruce Springsteen gaat acteerdebuut maken in Lilyhammer

Bruce Springsteen is blijkbaar van veel markten thuis. Naast muziek maakt hij ook kinderboeken en nu gaat hij het ook nog eens op de buis proberen. The Boss is namelijk door zijn goede vriend Steven van Zandt gestrikt voor een gastrol in de Netflix-serie Lilyhammer.

Van Zandt, in het dagelijks leven onder de naam Little Steven gitarist in Springsteens E-Street Band, speelt zelf de hoofdrol in deze serie over een hoge maffioso die ervoor kiest zijn getuigenbescherming door te brengen in het Noorse Lillehammer. Voor Springsteen is het zijn eerste acteerklus, terwijl Van Zandt al wat meer ervaring heeft: hij was jarenlang te zien als Silvio Dante in de HBO klassieker The Sopranos.

Springsteen zal de rol van begrafenisondernemer op zich nemen, de opnames vinden deze week plaats in New York.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>