Bekijk hier de video van het prachtige ‘Shakespeare’ van Fink

Fink heeft na het mooie ‘Looking Too Closely’ weer een goede keuze gemaakt wat betreft singles van zijn topplaat Hard Believer. ‘Shakespeare’ is namelijk misschien wel het beste nummer van dat album en de man uit Engeland heeft gisteren een video voor het nummer uitgebracht.

In de clip zien we een stel dat aan het begin ruzie krijgt en daarna met een bijzondere choreografie aan het dansen gaat, bekijk hem hier zelf:

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>