Foo Fighters’ docuserie ‘Sonic Highways’ vanaf morgen op Nederlandse HBO

De documentaireserie die de Foo Fighters over de opnames van hun nieuwe plaat Sonic Highways maken voor HBO is vanaf morgen ook in Nederland te bekijken. De eerste drie afleveringen, waarvan de derde vanavond in de Verenigde Staten wordt uitgezonden, zijn zaterdag beschikbaar op de Nederlandse HBO.

Foo Fighters bezochten voor de opnames van Sonic Highways acht verschillende (Amerikaanse) steden waar ze per stad een nummer opnamen. Na Chicago en Washington is het vanavond de beurt aan Nashville, waar het nummer ‘Congregation’ werd gemaakt:

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>