Dertien nieuwe namen voor Lowlands 2015 (met o.a. FFS en The Maccabees)

Lowlandsdirecteur Eric van Eerdenburg heeft vanochtend op 3FM een lading nieuwe namen bekend gemaakt. De dertien acts die naar het festival komen zijn: FFS (Franz Ferdinand & Sparks), James Bay, Rudimental, The Maccabees, Limp Bizkit, De Jeugd Van Tegenwoordig, Afterpartees, Vaults, La Sra. Tomasa, Mr Zarko & Band, Fuzz, Mini Mansions en Bleachers.

Eerder werden al onder andere Ben Howard, The Chemical Brothers en Four Tet bevestigd. Lowlands vindt dit jaar plaats van 21 t/m 23 augustus.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Dertien nieuwe namen voor Lowlands 2015 (met o.a. FFS en The Maccabees)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>