Kendrick Lamar bevestigd voor Lowlands 2015

Lowlands heeft zojuist een heel aardige toevoeging aan het programma bekend gemaakt. Niemand minder dan Kendrick Lamar komt naar Biddinguizen. De Amerikaanse rapper leverde eerder dit jaar de krachttoer To Pimp A Butterfly af en werd daarmee wel één van de acts die elk festival deze zomer wilde hebben.

Sowieso zijn ze dit jaar goed bezig bij Lowlands; eerder werden al onder andere Ben Howard, Caribou, Father John Misty, Four Tet, Interpol en Underworld bevestigd. Lowlands vindt dit jaar plaats van 21 t/m 23 augustus.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>