Mark Ronson is toch van de partij op Lowlands 2015

Mark Ronson werd eerder al bevestigd voor Lowlands, was toen genoodzaakt om af te zeggen wegens eerdere verplichtingen in de Verenigde Staten, maar komt nu alsnog naar het festival in Biddinghuizen. Ronson komt een dj-set geven, waar ongetwijfeld zijn grote hits langs zullen komen.

Gisteren werden er overigens ook al dertien nieuwe namen bekend gemaakt. Toen werden Jacco Gardner, Wilkinson ft. MC Adapt, The Staves, DMA’S, Rhodes, The Love Triangle, Palmbomen II (live), Patrice Bäumel, Icicle & LX One, Noura Mint Seymali, Romare, Hayden James en The Sweet Life Society aan het affiche toegevoegd.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>