Er worden last minute nog veel kaarten voor Lowlands verkocht

Het leek er even op dat het dit jaar heel rustig zou gaan worden op Lowlands. De organisatie van het festival liet een maand geleden nog weten dat er ‘slechts’ 72% van de kaarten waren verkocht en dat het festival waarschijnlijk niet uit zou verkopen. Als gevolg van de tegenvallende kaartverkoop werd zelfs besloten het aantal campings te verkleinen.

De laatste paar dagen zijn er echte zoveel kaarten over de toonbank gegaan dat Lowlands zich genoodzaakt ziet camping 6 toch open te doen. Inmiddels rekent de organisatie op zo’n 47.500 bezoekers van de 55.000 bezoekers waar plek voor is en lijkt het festivalterrein toch aardig gevuld te gaan worden dit weekend.

Voor iedereen die nog naar Biddinghuizen af moet reizen: deze tien acts mag je in ieder geval niet missen.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>