Lowlands 2016 heeft met Sigur Rós de eerste headliner te pakken

Lowlands heeft vandaag de eerste naam voor volgend jaar bekend gemaakt en het is meteen een mooie: Sigur Rós komt naar Biddinghuizen. De IJslanders gaven acht jaar gelden al een keer een legendarische show op het festival en komen nu terug om de laatste puntje op de i de zetten voor een nieuw album, de opvolger van Kveikur uit 2013. Dat betekent dat er dus compleet nieuwe nummers gespeeld gaan worden, naast oude favorieten als ‘Hoppípolla’.

Lowlands vindt volgend jaar plaats van 19 t/m 21 augustus. Over de kaartverkoop is nog niets bekend.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>