Beluister ‘Haven, Mass’, een niet eerder uitgebracht nummer van Bon Iver

bon iver

Foto: Daniel Jordahl

Justin Vernon heeft vorig jaar de terugkeer van Bon Iver aangekondigd en is daar nu (hopelijk) druk mee bezig. Tussen de opnames door heeft hij ook nog de tijd om samen met Aaron Dessner van The National de tweede editie van het Eaux Claire festival te organiseren. Vorig jaar speelde hij er zelf, samen met onder andere The National en Sufjan Stevens.

Dit jaar is een deel van de line-up bekend gemaakt via een cassettebandje; Bon Iver staat zelf weer op het podium, samen met onder meer Jon Hopkins, James Blake en Richard Reed Perry van Arcade Fire. Op dat cassettebandje stond ook ‘Haven, Mass’ een nummer dat Vernon al voor het verschijnen van zijn debuut For Emma, Forever Ago opnam en beslist niet had misstaan op die plaat.

Luister zelf maar:

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>