Pinkpop 2016 is bezig met de komst van Paul McCartney en Doe Maar

Foto: bluecherry74

Foto: bluecherry74

Het leek er in eerste instantie sterk op dat Bruce Springsteen deze zomer weer naar Landgraaf zou komen, maar waarschijnlijk moeten we het doen met een andere levende legende. De geruchten rond Paul McCartney gingen ook al even rond en Pinkpopbaas Jan Smeets heeft nu aan het Algemeen Dagblad laten weten dat het festival in onderhandeling is met het management van de Beatle.

McCartney zou dan zijn debuut maken op Pinkpop, al geeft Smeets wel aan dat het ‘al een tijd stil is vanuit zijn kamp’. Wat betreft Doe Maar lijken de plannen concreter; volgens de festivalbaas gaan de gesprekken vooral over de plek die de band in het programma zou krijgen. Doe Maar staat in de week na Pinkpop drie keer in de Ziggo Dome, dezelfde zaal als waar Paul McCartney vorig jaar voor het laatst in Nederland was te zien.

Waarschijnlijk weten we volgende week meer; de traditionele Pinkpop-perspresentatie vindt plaats op woensdag 17 februari en dan zal het grootste deel van het affiche bekend worden gemaakt. Vooralsnog zijn Rammstein en Red Hot Chili Peppers officieel bevestigd als headliners voor Pinkpop, dat wordt gehouden op 10, 11 en 12 juni.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>