Bruce Springsteen verkoopt Malieveld in Den Haag in dik uur uit

Foto: Takahiro Kyono

Foto: Takahiro Kyono

Terwijl Bruce Springsteen tweeënhalf jaar geleden het Gofferpark in Nijmegen niet helemaal vol kreeg, lijkt het er op dat het hem met het ongeveer even grote Haagse Malieveld in een uurtje wel is gelukt. De kaartverkoop voor zijn show op 14 juni begon vanochtend om 10:00 en er ontstond een ware stormloop op kaarten.

Ruim een uur later kwamen er steeds meer meldingen dat er geen dat er geen kaartjes meer verkrijgbaar zijn. Ticketmaster raadt mensen wel aan om het te blijven proberen, want er kunnen nog kaartjes vrijkomen.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>