Bekijk hoe Kendrick Lamar gisteravond de show stal bij de Grammy’s

screenshot video

Kendrick Lamar was gisteravond bij de Grammy Awards elf keer genomineerd en mocht er uiteindelijk vijf mee naar huis nemen, waaronder die voor beste rapsingle voor ‘Alright’ en beste rapalbum voor To Pimp A Butterfly. Tussendoor gaf hij ook nog even een ijzersterk optreden, met getergde uitvoeringen van ‘The Blacker The Berry’, ‘Alright’ en een nieuwe track. Kijk zelf maar:

In ander Grammy gerelateerd nieuws: Muse ging met de prijs voor beste rockalbum naar huis voor hun Drones. Zij versloegen onder andere Death Cab For Cutie’s Kintsugi, James Bay en Slipknot. De Grammy voor het beste alternatieve album ging naar Sound & Color van Alabama Shakes. Verder waren ook Björk, My Morning Jacket, Tame Impala met Currents en Star Wars van Wilco genomineerd.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>