Santigold, DJ Shadow en meer naar Pitch 2016

Foto: Patrick Hamberg

Foto: Patrick Hamberg

Pitch heeft weer een aantal nieuwe namen bekend gemaakt voor het festival dat op 1 en 2 juli wordt gehouden. Op de vrijdag zijn Santigold, Grimes, Odesza, Floating Points, David August, Dusky, Job Jobse en Klyne van de partij. Op zaterdag komen Stormzy, Skepta, DJ Shadow, Yung Lean, TA-KU,Tourist en DJ Paypal langs.

Eerder werden al Jamie Woon, Snakehips en Anderson .Paak bevestigd.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>