Kamasi Washington, Flying Lotus, Thundercat en meer naar North Sea Jazz 2016

flying lotus

Flying Lotus (Foto: Simon Fernandez)

Kamasi Washington zal tijdens North Sea Jazz samen met het Metropole Orkest zijn meesterwerk The Epic van vorig jaar ten gehore brengen. Washington komt samen met zijn maatjes van het label Brainfeeder, Flying Lotus, Thundercat, Jameszoo en Kneedelus (een samenwerking van Kneebody en Daedelus, naar Rotterdam.

Verder zijn ook onder andere Joe Bonamassa en Steven Wilson bevestigd voor het festival. De hele lijst is hier te vinden. Eerder werden al bekend gemaakt dat onder meer The Roots, Gregory Porter en Anderson .Paak naar het festival dat van 8 t/m 10 juli wordt gehouden komen.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>