Bekijk de eerste aflevering van David Bowie’s Instagram-miniserie ‘Unbound’

david bowie

David Bowie werkte vlak voor zijn dood samen met een aantal filmmakers om een miniserie rond het fantastische Blackstar te maken. Dat heeft nu Unbound opgeleverd, een serie van zestien korte clipjes geïnspireerd op de muziek van het album, die op Instagram worden geplaatst.

De video’s van vijftien seconden verschijnen elke maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag, met vandaag de allereerste. Bekijk de eerste aflevering van Unbound hier:

 

"UNBOUND” Episode One Executive Producer: @InstaMiniSeries Director: @nikkiborges Music: @davidbowie Writer: @carolynncecilia Co-Producer: @lawrenceperyer Director of Photography: @joshuasterlingbragg Line Producer: @delaVega Associate Producer: @amandadelanuez, @itscecifernandez Production Designer: @LezGolden Costume Designer: @Bodilicious Hair / Make Up Artist: @missy_mua Miss Clarkson’s MakeUp Artist: @angdidmyhair VFX Production House: @heym1ster Dance Choreographer: @ofbonesdance, @hollyebynum Stunt Coordinator: @stuntmanpete Wire Rigger: @stuntworks Stunt Woman: @hellskitten29 Behind The Scenes: @a_madd Production Assistant: @clemencyforclem Special Thanks: @instalucas Final Cut: #dechesermedia Editor: Mike Ragone Creative Consultant: Michael Decheser Starring: @tavitulle, @rysak, @nikkiborges, Ching Valdes Anan, @amandadelanuez, @Jayknowlest, Jonah Herman

Een video die is geplaatst door InstaMiniSeries (@instaminiseries) op

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Bekijk de eerste aflevering van David Bowie’s Instagram-miniserie ‘Unbound’

  1. Ubrecht

    Ik kan in ieder geval niet wachten!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>