Damien Rice verkoopt tuin Paleis Soestdijk binnen uur uit

Foto: Side Stage Collective

Foto: Side Stage Collective

Damien Rice had vorig jaar geen enkele moeite om Carré te vullen en een grotere locatie is vanochtend ook al geen enkel probleem gebleken. Gisteren werd bekend gemaakt dat de Ierse singer-songwriter op 7 juli een exclusief concert geeft in de tuin van Paleis Soestdijk en de kaarten, die vanochtend om 10:00 in de voorverkoop gingen, waren binnen een uur weg.

Rice trekt daarmee 3.500 man naar het paleis, dat onder de naam Royal Park Live voor het eerst het toneel is van een popconcert. De bezoekers kunnen naast toegang tot de show ook een rondleiding door het gebouw krijgen.

Rice trok vorig jaar al langs verschillende festivals, waaronder Rock Werchter. Zijn laatste plaat, My Favourite Faded Fantasy, stamt uit 2014.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>