Beluister ‘Do It, Try It’, de nieuwe single van M83, album verschijnt in april

m83

Zet 8 april maar vast in de agenda: die dag verschijnt Junk, het langverwachte nieuwe album van M83. Volgens bandleider Anthony Gonzalez is de opvolger van Hurry Up, We’re Dreaming geïnspireerd op tv-shows uit de jaren ’80, wat het aparte artwork zou kunnen verklaren. Single ‘Do It, Try It’ klinkt in ieder geval interessant, zij het wat rommelig:

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>