Beluister ‘untitled unmastered.’, het nieuwe album van Kendrick Lamar

kendrick

Verrassing: een nieuw album van Kendrick Lamar. De rapper bracht vorig jaar nog de krachttoer To Pimp A Butterfly en had nog genoeg op de plank liggen voor een ruim half uur durend extraatje. Aan de tracklist te zien zijn de nummers van untitled unmastered. geschreven tussen 2013 en 2016, voor en na Butterfly dus.

Lamar liet een aantal nummers van het album al eerder horen, waaronder ‘Untitled 2’ bij Jimmy Fallon. Het hele album is op Spotify te vinden:

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>