Negentien nieuwe namen voor Best Kept Secret 2016

mount kimbie 2

Mount Kimbie

Best Kept Secret heeft weer een aardig aantal namen aan het affiche toegevoegd. Onder ander Air, Minor Victories en Mount Kimbie komen van 17 t/m 19 juni naar Hilvarenbeek.

Verder zijn ook Fat White Family, Nozinja, Black Box Revelation, Empress Of, Mystery Jets, Roman Flügel, Pional , Psychic Ills, Palmbomen II, Woodie Smalls, Ulrika Spacek, Kelvin Jones, Antal, bewilder, Audacity en Jameszoo bevestigd voor het festival. Zij voegen zich bij onder andere Beck, Editors en Jamie xx.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>