Nas in juni naar de Melkweg

Éen van de meest getalenteerde rappers die er op deze planeet rondloopt komt ons land met een bezoek vereren. Op 28 juni staat Nas in Amsterdam op de planken.

Dat dit een prachtboeking  is van de Melkweg behoeft eigenlijk weinig uitleg. Sinds het door de gehele hiphopwereld geprezen -en inmiddels legendarische- debuutalbum Illmatic uit 1994 kan Nas niet meer kapot. Ook meer mainstream heeft Nas aardig aan de weg getimmerd door samenwerkingen met o.a. Lauryn Hill, Beastie Boys en Damian Marley.

Nas is een exponent van de zgn. Golden Era of Hiphop (midden jaren negentig), maar is een van de weinigen uit die periode die altijd relevant gebleven is. Op 13 juli verschijnt zijn nieuwe album Life is Good, waar van de onderstaande klepper ‘The Don’ alvast een eerste voorproefje is.

Binnenkort dus voor 25 eurootjes (exclusief servicekosten en lidmaatschap) in levende lijve te aanschouwen. Boek hier je kaartje (vanaf morgenochtend 10.00u)!

 

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>