Concerttip: XXYYXX en Giraffage in Amsterdam

Enkele maanden geleden werden wij al enthousiast over de Californische beatmaker Giraffage. Nu komt hij samen met aanstormend talent XXYYXX (16 jaar oud(!)) een optreden verzorgen in Club Up in Amsterdam.

Beiden maken intieme, hypnotiserende electronische muziek met de nodige rafelrandjes. Dit concert wordt mogelijk gemaakt door Plafonddienst, naar eigen zeggen ’een concept waarbij dreampop, chillwave, rustgevende hiphop en post-dubstep samensmelten tot een psychedelisch amalgaam.’ We kunnen de Plafonddienst in elk geval complimeteren met een scherpe boeking: zowel XXYYXX als Giraffage zijn up and coming. De avond wordt geopend met een liveset de Amsterdams/Haarlemse bassmusic talenten Know V.A.

Dus: kruisje in de agenda op zaterdag 15 september. De eerste act start om 20.30 uur. Rond 23.30 is het afgelopen en gaan dj’s Boston Strip en Night Flight nog door tot in de kleine uurtjes. Kaartjes kosten 8 euro in de voorverkoop en 11 euro ter plaatse.

-edit: ook op 23 september in de Spiegelbar van Tivoli Oudegracht, à 7 euro!-

XXYYXX en Giraffage maakten onlangs samen het nummer ‘Even Though.’ Hier onder op play klikken om een indruk te krijgen.

 

Giraffage & XXYYXX // Even Though from Feel Good Lost on Vimeo.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>